Sisteme detectie perimetrala

Sistemele de protectie perimetrala sunt destinate asigurarii perimetrului unui obiectiv impotriva intrarilor si iesirilor neautorizate.

Spre deosebire de sistemele de securitate de interior, sistemele de protectie perimetrala trebuie sa functioneze intr-o gama extinsa de parametrii ai mediului: temperatura, radiatii solare, curenti de aer, umiditate.

Acest fapt ridica atat probleme de detectie In cazul existentei unor factori perturbatori puternici (factori de mediu, prezenta unor animale salbatice In vecinatatea perimetrului protejat, fenomene tranzitorii) cat si de functionare a echipamentelor In conditii de mediu foarte variate. realizarea detectiei

Importanța securitatii perimetrului

  • Reduceti furtul și imbunatatiti gradul de constientizare in materie de securitate
  • Reduceti pierderile materiale
  • Protejati activele comerciale de mare valoare

Solutii avansate pentru protectia zonelor si suprafetelor intinse

Selectarea tehnologiei adecvate a senzorului de detectare pentru a aborda diferite cerinte pentru a gasi solutii compatibile si rentabile atunci cand caracteristicile sau amenintarile necesita utilizarea tehnologiilor senzorului stratificat.

Din punct de vedere al domeniilor de activitate, AvantajProSolutions ofera solutii de securitate perimetrala in special pentru infrastructuri critice, platforme industriale, logistice, depozite, instituti bancare, cladiri administrative cu destinatie speciala.

Orice tip de sistem de securitate perimetrala trebuie sa indeplineasca un anumit numar de criterii:

De ce să ne alegeți

Prețuri competitive și cotatii personalizate

Reparatii / Service, Consultanta, Instalare.

Avem un grup de asistența pentru instalatori CCTV profesioniști

Suntem certificati si autorizati pentru proiectarea sistemelor de securitate

Obțineți o ofertă gratuita​

Sunati-ne la 0760 724 910 pentru a discuta astazi cu un specialist AvantajPro Solutions sau completati formularul pentru a va contacta.

    Esti gata sa fii protejat de Avantaj Prosolutions? Suna-ne acum 0760724910

    Obțineți o cotație gratuită și oferte Avantaj ProSolution.

      Prin semnarea și făcând clic pe Trimiteți, afirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare și doriți să primiți știri.