Sisteme de adresare publica

Un sistem de adresare publică este un sistem de amplificare sonor folosit pentru a permite unei persoane sau unor persoane sa se adreseze unui public la un volum mai mare decat ar fi posibil  fara un astfel de sistem. La baza, un astfel de sistem cuprinde un microfon, un amplificator și un difuzor

Unde se preteaza acest serviciu?

Sistemele de adresare publica si alarmare in caz de urgenta (Public Address / Voice Alarm / Background Music) reprezinta o componenta esentiala a sistemului integrat de securitate si siguranta.

Sistemele pentru difuzarea de anunturi, muzica ambientala si mesaje de alarmare, numite si public address, ofera solutii audio si configuratii de inalta performanta pentru multiple aplicatii.

Aplicatii

In mod cert, sistemele de sonorizare fac parte din viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Discrete ca aparitie, le recunoastem totusi extrem de repede ori de cate ori mergem la cumparaturi, in hypermarket-uri ori mall-uri, luam masa in restaurant ori intram intr-o gara si ascultam mesajele promotionale, muzica ambientala ori anunturile informative.
Tehnologia public address este extrem de utila deoarece permite difuzarea de anunturi, de mesaje si de muzica ambientala pe una sau mai multe zone distincte.
Totodata, prin conectarea la sistemele de avertizare vocala (Voice Evacuation Systems), in incendii ori calamitati, sistemele audio difuzeaza anunturi de alarmare, contriuind astfel la evacuarea rapida si controlata a persoanelor implicate.

Programati Serviciu

Contactati-ne aici pentru intrebari sau o programare rapida.

Obțineți sfaturi profesionale

Oferim sfaturi profesionale si utile pentru toate serviciile oferite.

Faceti cunoștința cu expertul

Venim cu o echipa competenta la dispozitia dumneavoastra

Obtineti cele mai bune servicii

Avem ca scop oferirea celor mai bune servicii si o colaborare continua cu clienti multumiti

Obțineți o ofertă gratuita

Sunati-ne la 0760 724 910 pentru a discuta astazi cu un specialist AvantajPro Solutions sau completati formularul pentru a va contacta.

    Esti gata sa fii protejat de Avantaj Prosolutions? Suna-ne acum 0760724910

    Obțineți o cotație gratuită și oferte Avantaj ProSolution.

      Prin semnarea și făcând clic pe Trimiteți, afirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare și doriți să primiți știri.